» Контакти Контакти

Свържете се с нас

За резервации и всякакви въпроси, моля свържете се с нас!

Етнографски комплекс “Чифлика” се намира в полите на природен резерват “Странджа”, на 5 км. от плажа на ММЦ-Приморско. Районът е екологично чист и изолиран напълно от мръсотията, задръстванията и шума на големите курорти като същевременно е благоприятен за всякакъв вид туризъм:
За любителите на слънцето и морето, най-големият и красив плаж по Южното Черноморие е само на 6 минути път с автомобил.
Ако обичате природата – в близост до етнографски комплекс “Чифлика” се намират основните туристически маршрути в “Странджа”. За вас комплексът е приготвил и още една изненада – собствена мини-зоологическа градина, където можете да видите уникални за нашата фауна птици.
Освен това един от най-големите резервати в България, “Ропотамо”, е разположен само на 15 км. от комплекса като в него се срещат повече от 80% от всички растителни и животински видове, характерни за България.
Може би най – хубавото на местоположението на комплекса остава обаче неговата изолираност от градовете и курортите. Това ви гарантира една незабравима почивка на тишина и спокойствие и веднъж посетили “Чифлика”, сме сигурни, че ще го направите отново.